Over Tulip Assist

Meer weten over Tulip Assist? Op deze pagina zit je goed! Je vindt hier niet alleen ons verhaal en onze gegevens, maar ook bijvoorbeeld informatie over hoe we je gegevens beveiligen.

Ons verhaal

De Tulip Assist-verzekering is in 2014 ontwikkeld door Belsimpel. Zij waren op zoek naar een manier om klanten nog langer plezier te laten hebben van hun apparaat. Bestaande verzekeringen sloten echter niet aan bij de visie van Belsimpel, waarop werd besloten om het zelf beter te doen. Daarom is Tulip Assist ontwikkeld: een eerlijke en transparante verzekering voor een betaalbare prijs.

Sinds 2019 zet Tulip Assist zich in om iedereen een goede apparatenverzekering te kunnen bieden, die door alle aangesloten verkopers wordt aangeboden.

Voor wie is Tulip Assist?

Tulip Assist is er voor consumenten in Nederland die hun nieuwe apparaat tegen een betaalbare prijs willen verzekeren. De Tulip Assist-verzekering is alleen beschikbaar voor consumenten in Nederland.

Wie regelt wat?

Heb je vragen of opmerkingen over je verzekering of wil je schade melden? Dan is Tulip Assist je eerste aanspreekpunt. Via de website kun je een claim indienen of antwoord vinden op veelgestelde vragen. Tulip Assist bewaart ook jouw polisinformatie en zorgt voor de afhandeling van de schadeclaim.

Als je een Tulip Assist-verzekering hebt, dan heb je een verzekeringsovereenkomst met Tulip Assist Insurance Limited. Deze verzekeraar draagt het risico van je verzekeringspolis en zorgt ervoor dat een schade vergoed kan worden.

Tulip Assist en tulipassist.nl zijn handelsnamen van Tulip Assist Services B.V. Tulip Assist is aangesloten bij de Autoriteit Financiƫle Markten en heeft een vergunning voor bemiddelen in schadeverzekeringen particulier en is gevolmachtigd agent van Tulip Assist Insurance Limited.

De Tulip Assist-verzekering vraag je aan bij de aankoop van een nieuwe apparaat via de Belsimpel-website of in een van de winkels van de aangesloten partijen.

Contact

Voor al je vragen over de verzekering en de beoordeling van je schademelding neem je contact op met de verzekeraar.

Telefoon:
050 - 700 1994
E-mail:
info@tulipassist.nl
Post:
Tulip Assist
Antwoordnummer 1014
9700 VC Groningen

Gegevens verzekeraar

Tulip Assist Insurance Limited, Development House, St. Anne Street, Floriana FRN9010, Malta. Tulip Assist Insurance Limited is geregistreerd op Malta en is geautoriseerd door de Malta Financial Services Authority om verzekeringsactiviteiten uit te oefenen. Company Registration Number: C80601.

Verbond van Verzekeraars

Maatschappelijk Verantwoord Verzekeren

Kwaliteit en transparantie vinden wij belangrijk. We werken hard om ervoor te zorgen dat je eenvoudig en snel verzekerd bent voor je nieuwe apparaat. Zo worden alle producten en diensten altijd grondig tegen het licht gehouden om ervoor te zorgen dat eenvoud en duidelijkheid gewaarborgd zijn. De klant staat hierin bij ons centraal.

Wat doet het Verbond van Verzekeraars?

Het Verbond van Verzekeraars is de brancheorganisatie van schade- en levensverzekeraars in Nederland. Ruim 95 procent van alle verzekeraars in Nederland is aangesloten bij het Verbond van Verzekeraars. Alle aangesloten verzekeraars zijn verplicht om zich te houden aan de uitgebreide gedragscode voor Verzekeraars. De gedragscode bestaat uit meer dan zestig bedrijfsregelingen, convenanten en overeenkomsten. Hierdoor wordt de kwaliteit van alle aangesloten verzekeraars verhoogd.

Tulip Assist is sinds 2020 aangesloten bij het Verbond van Verzekeraars

Sinds 2020 is Tulip Assist lid geworden van het Verbond van Verzekeraars. Het lidmaatschap laat zien dat we geloven in Maatschappelijk Verantwoord Verzekeren en dat we staan voor kwalitatieve verzekeringsproducten.

Privacyverklaring

Je wilt je verzekering natuurlijk regelen zonder zorgen over je privacy en online veiligheid. Snappen we! Bij Tulip Assist vinden we je privacy en het veilig verwerken van je persoonsgegevens ook erg belangrijk. Daarom lichten we je in onze privacyverklaring toe hoe jouw persoonsgegevens door ons verwerkt worden.

Klik hier om deze privacyverklaring te bekijken.

Disclaimer e-mail

De informatie in dit e-mailbericht is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Wanneer u dit bericht per abuis ontvangt, verzoeken wij u contact op te nemen met de afzender per kerende e-mail. Verder verzoeken wij u in dat geval dit e-mailbericht te vernietigen en de inhoud ervan aan niemand openbaar te maken. Hoewel de informatie op onze website en in onze e-mails met uiterste zorg is samengesteld en Tulip Assist deze informatie steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk tracht te houden, kunnen aan deze website en eventuele berichten geen rechten worden ontleend. Tarieven en voorwaarden kunnen aan verandering onderhevig zijn. Tulip Assist aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen in de website of (e-mail)berichten, noch voor daarbij overgebrachte virussen. Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden.

Vragen die betrekking hebben tot de webpagina dienen gericht te worden tot Tulip Assist. Stuur deze per e-mail naar info@tulipassist.nl. Alle rechten voorbehouden.'