Over Tulip Assist

Wie is Tulip Assist?

Tulip Assist verzorgt voor Belsimpel de klantenservice van de Tulip Assist verzekeringen. Tulip Assist en tulipassist.nl zijn handelsnamen van Batavia Services BV. Tulip Assist is aangesloten bij de AFM en heeft een vergunning voor bemiddelen in schadeverzekeringen particulier. Via deze website en onze klantenservice kun je contact opnemen voor al je vragen over de Tulip Assist verzekering. Via Mijn Tulip Assist kun je gemakkelijk online je polis bekijken en een claim indienen.

Wie heeft Tulip Assist opgericht?

De Tulip Assist verzekering is in 2014 ontwikkeld door Belsimpel.nl. Dit jonge en fanatieke bedrijf zocht een manier om klanten nog langer plezier te laten hebben van hun mobiele telefoon. Daarom biedt Belsimpel.nl haar klanten de mogelijkheid om een Tulip Assist verzekering aan te vragen bij het bestellen van een nieuwe mobiele telefoon.

Bij wie ben ik verzekerd?

In je polisvoorwaarden staat bij welke verzekeraar je verzekerd bent. Je polisblad vind je in Mijn Tulip Assist > Mijn polissen.
Is je verzekering vanaf 1 mei 2017 afgesloten, dan is Tulip Assist Insurance Limited jouw verzekeraar.

Wie doet wat?

Als je een Tulip Assist verzekering hebt, dan heb je een verzekeringsovereenkomst met een van de bovenstaande verzekeraars (Tulip Assist Insurance Limited of Chubb European Group SE). De verzekeraar draagt het risico van je verzekeringspolis en zorgt ervoor dat een schade vergoed kan worden.

Je kunt de Tulip Assist verzekering aanvragen bij de aankoop van een mobiele telefoon of tablet via www.belsimpel.nl of in een van de Belsimpel.nl winkels. Belsimpel.nl biedt de Tulip Assist verzekering aan, maar geeft geen advies.

Om je beter te kunnen helpen laat Belsimpel.nl werkzaamheden rondom de Tulip Assist verzekeringen uitvoeren door Tulip Assist. Heb je vragen over je verzekering of wil je een schade melden, dan is Tulip Assist je eerste aanspreekpunt. Je kunt via onze website een claim indienen of vragen stellen over je verzekering. Tulip Assist bewaart ook jouw polisinformatie en we zorgen voor de afhandeling van schade.

Heb je een klacht? Kijk dan op deze pagina hoe je die kunt indienen.